ANSLUTNING & SKARVNING

Hur du ansluter ditt aggregat och skarvar i ditt elstängsel har stor betydelse för att elstängslet ska fungera korrekt. Rätt anslutning och skarvning mycket viktigt, använd rätt sak på rätt plats för att undvika strömförluster. Ett vanligt förekommande exempel där anslutning och skarvning är allt annat än optimal är knutar i elstängsel. För att elen ska kunna föras vidare i stängslet måste ledarna i trådarna ha kontakt med varandra, det löser du enkel genom att använda skarvbleck.

Viktigt är också att tänka på vilken kabel som används vid anslutning till ditt elstängsel. Till exempel om kabeln skall grävas ner eller vara i närheten av byggnader måste en kabel avsedd för ändamålet användas, annars finns risken för överslag.

Fråga oss om anslutning och skarvning

Vi på Djurgårdens Ridsport och Stängsel AB hjälper dig gärna med rådgivning om hur du ansluter och skarvar ditt stängsel på bästa sätt. Vi har lång erfarenhet av stängselmontering och svarar gärna på dina frågor. Välkommen att kontakta oss i butike, på telefon eller via mail.

Läs mer