STOLPAR I HELA PAKET

Tryckimpregnerade stolpar levererade i hela paket av senvuxen Norrlandsfura, impregnerade enl. NTR-A.
Vi lagerför de flesta dimensionerna i Eslöv för avhämtning.

Klicka på: Läs mer för viktig leveransinformation!

Om du beställer hela paket för hemleverans levereras dessa direkt från tillverkaren. Stolparna svarvas och impregneras av Fyrås Trä AB i Jämtland. Impregneringen av stolparna står under kontroll, och är certifierade av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Stolpar levereras normalt ut från fabriken inom ca en vecka från vi mottagit din beställning, för tillfället kan leveranstiderna vara något längre. Är det mycket längre leveranstid kontaktar vi dig och du får avgöra om leveranstiden är ok, eller om du vill makulera beställningen.

NTR-A impregneringen innebär att stängselstolparna är avsedda att användas i mark och sötvatten. Tänk på att alltid använda grövre och längre stängselstolpar i hörn och grindar. Stolparna är rundsvarvade och fyrkant spetsade samt fasade i toppen om inte annat anges.

Lösa stolpar kan ej skickas, dessa kan endast köpas eller beställas för avhämtning i vår butik.

Observera att vid direktleverans från tillverkaren måste lossningshjälp med truck eller lastmaskin finnas, samt att det finns farbar väg för lastbil med släp, annars kan efterdebitering tillkomma för fraktbolagets kostnader. Tyvärr kan inte handlossning ske, detta accepteras ej av transportföretagen. 
Leverans kan ej ske till öar utan fast förbindelse, undantag Gotland.

Läs mer