FÖRETAGSINFORMATION - BUTIKEN I ÄNGELHOLM

Djurgårdens Ridsport & Stängsel AB driver framgångsrikt två välsorterade ridsportbutiker med stort stängselsortiment i Eslöv sedan 1986 och i Ängelholm sedan 2012, dessutom har vi Djurgårdens Stängselmontage AB som monterar stängsel över hela Skåne.

Vi har nu efter drygt 6 år i Ängelholm valt att överlåta denna butiken. Vi kommer framöver att fokusera på att fortsätta utveckla butiken i Eslöv, stängselmontering och vår webbshop.

Fr.o.m. den 5 februari 2018 kommer Towe Rosenqvist att ta över butiken i Ängelholm och driva den i egen regi. De flesta av er kunder och leverantörer känner redan Towe väl, hon har varit medarbetare hos oss ända sedan vi öppnade Ängelholmsbutiken hösten 2011, vilket gör att hon är en del av butikens själ och besitter ett stort produktkunnande och känner sortimentet väl. Towe kommer att driva butiken vidare i egen regi under namnet HÄST & HAGE med i grunden samma prisvärda sortiment som butiken erbjuder idag.

Vi på Djurgårdens Ridsport & Stängsel AB ber att få tacka alla Er kunder för den fina tid ni gett oss i Ängelholm och vi önskar Towe all lycka framöver med butiken.

Djurgårdens Ridsport & Stängsel AB
Patrik Fredricsson VD


Jag kommer nu att stå på egna ben, lite skrämmande men samtidigt så kul att få fortsätta driva den butik som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Tack Patrik och Bodil och alla mina fina arbetskamrater för sex fina år. Hoppas du som kund fortsatt kommer att känna att det här är din ridsportbutik och att du kommer och hälsar på oss ofta.

Vi stänger butiken från den 5 februari en kortare tid för lite ombyggnad men öppnar så fort ombyggnaden är klar igen. Vi ses!

Häst & Hage
Towe Rosenqvist