Djurgårdens Ridsport & Stängsel AB

Kundenkät

I denna undersökning kan just du tycka till om oss på Djurgårdens Ridsport och om våra varor, du kan ge oss tips på nya varor som du vill ha i vårt sortiment, eller annat du tycker vi skall ändra på för att göra din upplevelse hos oss ännu bättre.

Din åsikt är mycket viktig för oss, en fungerande butik kräver två saker för att fungera, oss som säljare av det du behöver, och framför allt dig som köpare, saknas en av oss fungerar det inte. Detta är anledningen att vi verkligen vill veta vad vi kan göra för just dig, kan vi utveckla sortimentet mer, utveckla servicen till dig eller något annat som du tycker är viktigt.

Butiken

Hur hittade du Djurgårdens Ridsport första gången? * Tidningsannons Via en vän Facebook Instagram Google Skylt vid vägen Annat
Var handlar du huvudsakligen * BUTIKEN I ESLÖV WEBBSHOPEN
I vilken kategori handlar du oftast? * Häst & Ryttare Foder Stängsel Blandat

Upplevelse

Hur upplever du miljön i butiken eller webbshopen?
Eslövsbutiken * Super Bra Varken eller Dåligt Uruselt Aldrig besökt
Webbshopen * Super Bra Varken eller Dåligt Uruselt Aldrig besökt
Vad tycker du behöver förbättras?

Sortiment

Vad tycker du om vårt sortiment? * Mycket bra Bra Varken eller Dåligt Mycket dåligt
Vad tycker du om priserna hos oss? * Mycket bra Bra Som andra butiker Dyrt Mycket dyrt
Är det något du tycker vi saknar i sortimentet?

Personal

Här vill vi veta hur du blivit bemött när du varit i kontakt med oss, antingen med kundtjänst på webben eller direkt i butikerna.
Bemötande * Toppen Bra Varken eller Dåligt Urusel Har inte haft kontakt
Kunnande * Väldigt kunnig Kunnig Varken eller Dålig Uruselt Har inte haft kontakt
Utveckla gärna din kontakt med personalen med egna ord:
Vad gäller omdömet? * Eslöv Webben
E-post (frivilligt)
Om du vill att VD kontaktar dig kan du lämna din adress här.


Stängsel:

Djurgården har stängslat Skånes djur & natur ända sedan starten 1986. Det började då med en hemmabyggd stolpknackare som ett komplement till övrig verksamhet, idag sköts monteringen av erfaren personal med moderna maskiner som är väl anpassade för att kunna leverera prisvärda kvalitetsstängsel med lång livslängd. 

Idag är det Djurgårdens Stängselmontage, ett dotterbolag till oss, som sköter all stängselmontering, två företag med det gemensamma målet att du skall få ett stängsel helt anpassat för dina behov med minsta möjliga underhåll för lång tid framöver. Yrkesstoltheten hos våra montörer sträcker sig dock ännu lite längre, utöver att leverera ett funktionellt stängel vill dom att det skall vara snyggt också.

Personalen på Djurgårdens Stängselmontage har samlat på sig sammanlagt över 60 års erfarenhet av stängselmontering och vi har alltid satsat våra resurser på att du som kund skall få bästa kvalitet till lägsta möjliga kostnad. Vi har under åren satt upp många 100-tals km olika elstängsel och genom praktiska erfarenheter lärt oss hur det bästa stängslet för de olika djurslagen bör se ut. Erfarenheterna som vi byggt upp under åren med den praktiska stängseluppsättningen och materialutprovningen delar vi gärna med oss av så att du får exakt det stängsel som passar dig och dina djur bäst, till lägsta kostnad.

Våra kunder genom åren har varit allt från stora EU-finansierade naturprojekt till att fixa lilla staketet i kolonilotten. Vi har ordnat stängsel för de flesta djurslag från elefanter, kameler och hjortar till lite mer vanliga djur som får, kor och hästar. 

Tidigare har det flesta stängsel gällt att stängsla djur inne, men idag blir det mer och mer stängsel med dubbel funktion för att hålla djur inne och vildsvin ute samt rovdjursstängsel för att hålla vargen borta från tamboskapen.
 
Behöver du hjälp med utformning och materialtips till inhägnaden och vill ha ett kostnadsförslag, så är det naturligtvis helt gratis. Vår målsättning är att du skall få ett så problemfritt elstängsel det bara går till bästa pris. Bor du inom Skånes gränser ombesörjer vi givetvis montering om du så önskar.

Utöver leverantörers materialgarantier lämnar vi dessutom alltid två års garanti på utfört arbete.Ridsport:

1996 startade vi i Eslöv >HÄR< med att sälja ridsportutrustning i blygsam skala som ett komplement till stängselverksamheten. Ridsportbutiken i Eslöv har sedan dess vuxit i olika omgångar till en idag välsorterad butik med över 400 m² att fynda på. 

Idag har vi det mesta till häst, ryttare och hage, likaså har vi ett stort utbud av foder och fodertillskott från de ledande tillverkarna, dessutom spån och torvströ. Vårt fokus ligger alltid på att hitta bra prisvärda kvalitetsvaror.

Precis som på stängselsidan strävar vi alltid efter att du som kund skall få den bästa varan till bästa priset med den absolut bästa servicen.

Vår målsättning och mission är att alltid sträva efter att vara bäst! Du som kund är den som avgör hur bra vi klarar det!

 

 

Leveransbil