VILLKOR FÖR REKLAMATION OCH RETUR

 

Innan du returnerar: Du måste alltid kontakta oss och få ett returnummer eller logga in och skapa en returorder via webbshopen. Har vi packat fel, eller om varan var defekt kontaktar du oss och får en returfraktsedel att använda där vi betalar frakten.

Övriga returer sker på din egen bekostnad, returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Kontakta oss: Fyll i formuläret här. Du kan även ringa oss 0413-60656 eller maila butik@staket.com. Uppge ditt ordernr för snabbare hantering.

Retur via webbshopen: Logga in, under Mitt Konto hittar du Mina beställningar att klicka på för att få upp dina ordrar skapade med detta konto. För att kunna göra en retur via webbshopen måste köpet ha gjorts med ett registrerat konto. Det går alltså inte att registrera ett konto i efterhand för att göra en retur. Vänligen kontakta oss på mail eller telefon om så är fallet.

Returer adresseras till: Djurgårdens Ridsport & Stängsel AB, Djurgården, 241 93 ESLÖV

Ångerrätt Din ångerrätt som konsument (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Ångerrätten gäller inte om: Du inte har meddelat oss inom 14 dagar att du ågrar köpet, eller om varan är specialtillverkad enligt dina önskemål, t.ex. personligt specialgraverad skylt.

När du utnyttjar din ångerrätt: Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Om du vill returnera eller byta din vara måste du bifoga kvitto/faktura eller returnummer. Tänk på att för att de returnerade produkterna ska kunna anses som oanvända måste dessa vara i väsentligt oförändrat skick. När använda varor returneras kommer vi göra en utvärdering av varan och bestämma dess värde. Du kommer sedan få pengar tillbaka för varan minus eventuellt värdeavdrag enligt lag. Värdeminskningen kan sträcka sig upp till 100 % i det fall varan inte går att sälja igen.

Utnyttjar du din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss inom 7 dagar, har varan inte kommit till oss inom 14 dagar från den dag du utnyttjade din ångerrätt, upphör rätten till att ångra köpet att gälla om inte annan överenskommelse träffats skriftligen.

Återbetalningsskyldighet Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du betalar själv returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Har vi skickat en defekt eller rent av fel vara så står vi för returen.