Returer och reklamtioner

Retur
För att nyttja din ångerrätt ber vi dig att fylla i formuläret nedan och invänta svar från oss som du bör ha fått inom 24 timmar kommande vardag.
Vi kommer därefter skicka en returorder till dig via mail för dig att skriva ut och fyll i. Denna returorder ska skickas med i försändelsen som du bokar hos valfritt transportföretag. Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har råkat packa fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Returer adresseras till:
Djurgårdens Ridsport & Stängsel AB
Djurgården
241 93 ESLÖV
Ange mobilnummer 0709-48 17 60 för avisering.

Din ångerrätt som konsument (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.
Utnyttjar du din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss inom 7 dagar, har varan inte kommit till oss inom 14 dagar från den dag du utnyttjade din ångerrätt, upphör rätten till att ångra köpet att gälla om inte annan överenskommelse träffats skriftligen.
Läs våra fullstängdiga köpvillkor här.

Byte
Bytesrätt gäller byte av storlek/färg. Finns inte önskad storlek/färg att tillgå kan inte bytesrätten nyttjas. För byte till annan produkt ska ångerrätten nyttjas (14 dagar) och en ny beställning läggas. Vid byten betalar vi, av oss valt fraktsätt, den nya frakten från oss till dig.

Reklamation
Är något fel på din produkt kan du göra en reklamation. Skicka ett mail till butik@staket.com och uppge ditt namn, ordernummer, vilken produkt reklamationen gäller och utförlig beskrivning på vad som är fel. Bifoga gärna bilder på felet (om felet kan visas på bild) för snabbare hantering.

Returformulär

Namn: *
E-post: *
Ordernummer: *
Fyll i vad som ska returneras
Ska hela ordern returneras, skriv "allt" + returorsak.
Annars uppge vad som ska returneras + returorsak.
Vad ska returneras + Returorsak: *
Byte
Fyll i fältet nedan om du önskar att byta storlek eller färg.
Tänk på det inte går att byta till en helt annan vara.
Önskar byta till:
Övrigt meddelande/fråga till butiken: