STÄNGSEL

STÄNGSEL

Djurgårdens stängselsortiment är sammansatt och utvecklat under mer än 35 år tillsammans med våra egna stängselmontörer, kunder och leverantörer. Sortimentet är utvecklat för att ge dig ett stängsel av bästa funktionalitet och kvalitet som skall fungera många år med minsta möjliga underhåll, dessutom till marknadsledande priser. Vårt stängsel och stängseltillbehör är framtaget från de bästa leverantörerna med de bästa garantierna.

Stängsel i hög kvalité

I vårt breda sortiment med stängselprodukter hittar du stängselaggregat, vi har batteri-, nätanslutna och combiaggregat som kan drivas både med batteri och nätspänning. Stängselstolpar och slanor av NTR- impregnerad Norrlandsfur med 20 års rötskyddsgaranti och för det tillfälliga staketet finns lättflyttade plaststolpar i olika längder. Vi har alla isolatorerna du behöver för ett hållbart elstängsel, allt från ringisolatorer till hörnisolatorer och grindisolatorer. Vår personal hjälper dig gärna att få rätt isolator till rätt plats. Vi har elband, elrep och eltrådar i olika kvaliteter och prisklasser. Järntråd för enklare stängsel samt Hightensile järntråd för det permanenta stängslet finns också. Du hittar även även ett stort sortiment av fårnät, viltnät och hönsnät för ditt stängsel.
Vi har varmgalvaniserade metallgrindar samt trägrindar till gård eller hage av tre olika kvaliteter. Från vår prisvärda grind Hage av tryckimpregnerad furu av kärnvirke till den exklusiva trägrinden Herrgård av träslaget Moabi. Självklart erbjuder vi även passande grindbeslag till dessa grindar. Vi hjälper dig gärna välja rätt grindbeslag för just ditt behov.

Vi monterar ditt Stängsel

Vi projekterar och monterar även djurstängsel från idé till färdigt stängsel i Skåne och södra Halland, detta har vi med framgång gjort sedan 1986. Vi använder endast de bästa stängselmaterialen och utöver leverantörernas materialgarantier lämnar vi dessutom alltid två års garanti på utfört arbete. Våra montörer har bred erfarenhet av olika stängselmaterial, terräng och utrustning för att snabbt få ditt staket på plats. Hör av dig till för att få en offert och montering av ditt stängsel.

Läs mer