GRINDAR

GRINDAR

I vårt utbud av grindar hittar du det som passar dina grindlösningar bäst. I standard grindsortimentet finns tillbehören till grindöppningar med eltrådar, varmgalvaniserade lättviktsgrindar och trägrindar, både tryckimpregnerade furugrindar och exklusiva grindar i Moabiträ.

Grindöppning med eltrådar är vanligt förekommande, det är ett ekonomiskt alternativ och fungerar utmärkt. Tyvärr är det vanligt att de monteras felaktigt och blir istället en svaghet i ditt stängsel. Välj rätt isolatorer på rätt plats och använd matarkabel för att föra strömmen vidare från grindstolpe till grindstolpe, inte genom grindtrådarna. Vi hjälper gärna till med tips och råd för ett mer hållbart stängsel.

Välj rätt Grind till din hage

Trägrindar är inte bara funktionella, de är fina att titta på och ger gården ett rejält lyft. Vi erbjuder trägrindar av olika kvalitéter och storlekar, samt robusta grindbeslag som är anpassade efter just dessa trägrindar. Grindarna monteras som både enkel- och dubbelgrindar.

Metallgrindar är för dig som letar efter något lätthanterat till ditt stängsel. Metallgrinden har en låg vikt och är småmaskiga för att vara lämpliga för att stänga ute/inne så väl små som stora djur. Ska du sätta upp ett stängsel med nät kan en tätmaskig lättviktsgrind i metall rekommenderas. En metallgrind är lätt att hantera och passar utmärkt till passage för fotgängare och fordon.

 

Läs mer
Totalt 60 poster
Sida 1 av 2
1 2