METALLGRINDAR

METALLGRINDAR

Vi erbjuder metallgrindar i olika storlekar till ditt stängsel. Grindarna har låg vikt, är lätta att hantera och tåler tuffare tag. Våra metallgrindar är småmaskigt gallerfyllda vilket gör dem särskilt lämpliga att använda när man behöver stänga ute eller inne mindre djur. För att säkra upp ytterligare för små djur kan grinden monteras på sidan av grindstolparna vilket gör att där inte blir några glipor mellan grinden och grindstolpen. Behöver du en lång grind är en metallgrind ett utmärkt val då den är lätthanterlig tack vare sin låga vikt och kan monteras som dubbelgrind upp till 7,24 m.

Ramen är tillverkad av 34 mm järnrör med borrade hål som tillåter zinken att tränga in i ramen under galvaniseringen. Gallret utgörs av 5,5 mm rundjärn med maskor 75x75 mm. Samtliga svetsar är gjorda innan galvanisering för bästa resultat. Avslutningsvis varmglavaniseras hela grinden vilket ger den ett heltäckande korrosionsskydd. Metallgrinden levereras med gångjärn av kraftigt plattjärn med bult.

Montera din metallgrind rätt

Metallgrindarna går att montera som enkelgrind eller kombineras som dubbelgrind upp till 7,24 m. Grindarna levereras med grindgångjärn som kan placeras på grinden efter ditt behov. Komplettera din grind med grindstolpar och ett grindlås i form av låshake med kedja eller grindöverfall till dubbelgrindar.

Läs mer