BACK ON TRACK FÖR HÄST

BACK ON TRACK FÖR HÄST

Back on Track produkterna innehåller modern och vetenskaplig textilteknik som bygger på unika blandningar av reflekterande mineraler som smält in i tyget. De naturliga mineralerna fångar upp kroppsvärmen och omvandlar den till långvågig infraröd energi som reflekteras tillbaka till hud, leder och muskler. Värdet av den energi som reflekteras och lagras av tyget kallas emissivitet. Nivån anpassas till varje produkt och dess tillämpning för att säkerställa en optimal balans för den önskade effekten.

Köp Back on Track till din häst

Back on Track är ett varumärke som bygger på värmens helande kraft för att lindra muskelvärk och stelhet. Back on Track kombinerar modern textilteknik med naturliga mineraler som bevisligen absorberar och lagrar kroppsvärme och gradvis avger långvågig infraröd energi tillbaka till kroppen för att hjälpa till att öka blodcirkulationen, minska inflammation, stimulera cirkulationen och återhämta vävnaden i snabbare takt.

Produkterna är tillverkade av ett mjukt, lätt tyg som är speciellt utformat för att reflektera upp till 80 % av den långvågiga infraröda energin. Denna energi är känd för att öka blodcirkulationen och underlätta produktionen av kväveoxid i blodkärlen. Emissivitetsnivån anpassas till varje produkt och dess användning för att säkerställa en optimal balans för den önskade effekten. Resultatet kan upplevas på olika sätt. För vissa individer upplevs det som värmande, men känslan varierar precis som resultatet av användningen är individuellt.

Back on Track®-sortimentet används av professionella ryttare i många discipliner och ger enastående resultat. Underlaget är utformat för att ge effektivt stöd och minska belastning, vilket ger en naturlig värmeeffekt som kan underlätta återhämtningen.

Läs mer