FLUGSKYDD

FLUGSKYDD

Skydda din häst ordentligt i sommar och köp på dig ordentligt med flugskydd. Just när sommaren är som varmast och vi människor njuter som mest är det som jobbigast för våra hästar och ponnyer. Värmen, mygg och flugor är väldigt påfrestande för djuren, så att skydda dem med ordentligt flugskydd är otroligt viktigt. Detta sparar på hästens energi då dem kan slappna av lättare ute i hagen plus att det skyddar mot insektsbett som kan vara väldigt besvärligt i längden. Vi på Djurgårdens ridsport & stängsel erbjuder ett brett utbud av flugskydd för din häst eller ponny, allt från flugtäcken, flughuvor, flugnät och flugspray.

Skydda hästen med rätt flugskydd

När våra fyrbenta vänner blir påverkade av flugor blir resultatet oftast att hästarna blir trötta och frustrerade. Att skydda sin häst med rätt flugskydd är därför en viktig del under våren och sommaren när mygg och flugäggen kläcks. I det dagliga skötselarbetet kan detta innebära att du smörjer in eller sprayar din häst med rätt flug och myggprodukter så att dessa inte blir lockande att närma sig din häst och på så vis skydda sig mot just insekter. Just flugspray är en populär produkt som finns i fler olika märken och storlekar. Skulle det vara så att din häst är rädd för sprayflaskan eller tycker det är obehagligt kan ett tips vara att spraya flugmedlet på en vanlig svamp och sedan applicera detta på önskat ställe på hästen. Skulle det ändå vara så att din häst upplever klåda och irritation från flugbett så hittar du även salvor och kylande krämer som lindrar klådan här.

Såklart erbjuder vi på Djurgårdens ridsport & stängsel också flugskydd i form av flugtäcken, flughuvor och flugpannband. Att använda sig utav dessa tunna täcken och huvudbonader hjälper du din häst på bästa sätt att kunna vistas utomhus bland flugor och mygg utan att bygga upp en stor frustration. Skulle det vara så att din häst är extra känslig vid öronen så erbjuder vi flugskydd i form av heltäckande skydd så att flugorna inte kan ta sig in i hästens öron, och därav skapa ett komplett öronskydd.

Köp flugskydd till din häst online

Oavsett vilken flugskydd du är ute efter så kan vi på Djurgårdens ridsport & stängsel hjälpa dig med att hitta rätt. Utforska vårt utbud av flugtäcken, eksemtäcken, flughuvor med eller utan öron eller nosskydd, flugmedel, flugspray och mycket mer. Gör betestiden till den underbara tiden det ät och skydda din häst på ett optimalt sätt.

Läs mer