TRÄNS

TRÄNS

Är det dags att införskaffa ett nytt träns? Vi på Djurgårdens Ridsport och Stängsel erbjuder ett brett och välsorterat sortiment av träns i många olika modeller, färger och utföranden för häst och ponny. Beroende på vilken typ av träns du och din häst behöver så kan du hitta något som passa här hos oss. Vi erbjuder allt från klassiska aachenträns, pullarträns, remontträns och bettlösa träns till islandshästträns och tillbehör. Skulle det vara så att du är osäker på vilket träns som kommer bli bäst för dig och din häst så finns vår kunniga personal till förfogande via vår kundtjänst eller i vår fysiska butik utanför Eslöv.

Träns i olika modeller

Vi erbjuder ett stort urval av olika modeller av träns som du kan välja mellan. Börja med att ta reda på vad du och din häst behöver beroende på gren, effekt, tycke och smak. Det klassiska aechentränset med den raka nosgrimman är en vanlig modell på träns som har funnits i många år. Denna tränsmodell gör att nosgrimman enkelt kan justeras efter behov och vara ett ganska flexibelt alternativ. Skulle det vara så att din häst hellre vill ha mer frihet runt käken och tänderna kan ett pullarträns vara ett alternativ där nosremmen inte ligger runt hela käken så som ett aachenträns gör. Skulle det vara så att ingen käkrem behövs alls så är ett remontträns vägen att gå! Denna nosrem ligger inte alls runt käken på hästen utan endast på nedre delen, precis ovanför hästens nosben. Såklart hittar du även bettlösa träns i vårt sortiment om så önskas!

Köp Träns för häst och ponny

Oavsett vilken typ av träns du är ute efter så kan du hitta en modell som passar hos oss. Vi erbjduer ett välsorterat soriment av träns och tillbehör från kända varumärken i olika prisklasser och modeller. Vi hjälper dig gärna att hitta det perfekta tränset för din häst eller ponny. Med vår långa erfarenhet kan vi hjälpa dig med att hitta rätt träns för dig och din häst så att ni kan njuta av era ridpass ihop i många år framöver!

Läs mer
Totalt 38 poster
Sida 1 av 2
1 2