STÄNGSEL

Djurgårdens stängselsortiment  är sammansatt och utvecklat under mer än 30 år tillsammans med våra egna stängselmontörer, kunder och leverantörer. Sortimentet är utvecklat för att ge dig ett stängsel av bästa funktionalitet och kvalitet som skall fungera många år med minsta möjliga underhåll, dessutom till marknadsledande priser. Stängselsortimentet är framtaget från de bästa leverantörerna med bästa garantierna.

I sortimentet hittar du stängselaggregat, både batteri- och nätanslutna. Stängselstolpar och slanor av NTR- impregnerad Norrlandsfur med 20 års rötskyddsgaranti, för det tillfälliga staketen finns lättflyttade plaststolpar. Vi har alla isolatorerna du behöver för ett hållbart elstängsel, allt från ringisolatorer till hörnisolatorer och grindisolatorer, vår personal hjälper dig gärna att få rätt isolator till rätt plats. Elband, elrep och eltrådar i olika kvaliteter och prisklasser, järntråd för enklare stängsel samt Hightensile järntråd för det permanenta stängslet finns också. Trägrindar till gård eller hage har vi i tre olika kvaliteter, från vår prisvärda grind Hage av impregnerad furuträ av kärnvirke till den exklusiva trägrinden Herrgård av träslaget Moabi. Vi har även ett stort sortiment av fårnät, viltnät och hönsnät.

Vi projekterar och monterar även djurstängsel från idé till färdigt stängsel i Skåne och södra Halland, detta har vi med framgång gjort sedan 1986. Utöver leverantörernas materialgarantier lämnar vi dessutom alltid två års garanti på utfört arbete.